هوک Fundamentals Explained
هوک Fundamentals Explained
Blog Article
زمانی که وارد جایی میشوید و در بعد از باز شدن آرام بسته میشود، فنرها وارد عمل شدهاند. بسیاری از وسیلههای ورزشی نیز که برای قوی شدن عضلات خود استفاده میکنید از فنر استفاده میکنند. به صورت کلی باید گفت فنرها کاربرد زیادی در زندگی روزمره انسان دارند.
The engraved frontispiece to your 1728 edition of Chambers' Cyclopedia exhibits a drawing of the bust of Robert Hooke.[181] The extent to which the drawing is predicated on a real do the job of art is unfamiliar.
اگر فنرها روبهروی یکدیگر قرار گیرند، یک ترکیب موازی از آنها داریم. در این حالت ثابت فنر حاصل برابر است با:
ظاهر کمک مالی ساخت حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی
تصویری فوقالعاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید
آزمایشهای هوک او را به این نتیجه رساند که سوختن در واقع فرایندی است که در آن یک ماده با هوا ترکیب میشود. این اظهارنظر با عقیدهٔ دانشمندان امروزی مطابقت دارد ولی دانشمندان آن زمان (قرن هفدهم) موفق به درک معنی آن نشدند. هوک در ادامه چنین نتیجهگیری کرد که تنفس نیز نیازمند عنصری معین از هواست. پارتینگتون چنین ادعا میکند که: «اگر هوک به آزمایشهای خود در مورد سوختن مواد ادامه میداد، احتمال داشت بتواند اکسیژن را کشف کند»
هوک به وسیلهٔ میکروسکوپ ساختهٔ خود موفق به شناخت واحد بنیادی جانداران شد و آن را سلول نامید.
«سارا داستان»، دکتری فیزیک نظری از دانشگاه گیلان دارد. او به فیزیک هوک بسیار علاقهمند است و در زمینه متون فیزیک در مجله فرادرس مینویسد.
متن و دلنوشته های احساسی و زیبا برای گربه + عکس پروفایل زیبا برای گربه ام
با این حال مشخص نیست که این نقاشی واقعاً از چهرهٔ هوک کشیده شدهاست یا خیر.
A seal used by Hooke displays an unusual profile portrait of a person's head, which some have said portrays Hooke.[176]
یکی از چالشبرانگیزترین مسائلی که هوک به آن پرداخت اندازهگیری فاصله تا ستارهها (به غیر از خورشید) بود. ستارهای که وی برای این منظور انتخاب کرد ستارهٔ سیاه بود و از روش تعیین اختلاف در دید استفاده کرد. پس از گذشت چندین ماه از مشاهدات هوک در سال ۱۶۴۹ وی به این نتیجه رسید که به نتیجهٔ دلخواه خود دست یافتهاست.
قصد داریم منبع خبرها، گفتوگوها، گزارشها و نقدهای مربوط به محصولهای فیلیمو باشیم.
یکی از تفاوتهای میان این دو دانشمند این است که نیوتون یکی از پیشگامان آنالیز ریاضی و کاربرد آن و همچنین آزمایشهای نوری است. درحالیکه هوک یک پژوهشگر خلاق در زمینهٔ دامنهٔ وسیعی از مسائل و علوم است؛ بنابراین تعجبی ندارد که هوک برخی از ایدههای خود از قبیل گرانش را ناتمام رها کرده و آنها را بسط نداده باشد. این امر میتواند این موضوع را برای ما قابل درک سازد که چگونه در سال ۱۷۵۹ یعنی چندین دهه پس از مرگ نیوتون و هوک، ستارهشناس برجسته آلکسیس کِلِرات که در مطالعات مرتبط با گرانش صاحب نام بود، ارزیابیهای خود را پس از بررسی و مرور آنچه هوک در مورد جاذبه منتشر کرده بود، انجام داد.